Feedback by UserVoice

Simon Whittington

My feedback

  1. 1,112 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    66 comments  ·  Office 365 Security & Compliance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Simon Whittington commented  · 

    I really can't believe that this is still a problem after all this time. It really needs to be sorted out ASAP as it makes supporting customers very difficult and time consuming.

    Tried the workaround but doesn't work for me. How do we manage and improve customer security without access to it?

    Simon Whittington supported this idea  · 
  2. 7 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    2 comments  ·  Microsoft 365 Groups  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Simon Whittington commented  · 

    I agree, we have a number of distribution groups and regularly change membership. Currently that means that we have go into Exchange Admin to change the Send-As settings.

    Historically in Exchange 2013 you could just add the name of the distribution group into itself and that resolved the problem. Unfortunately you can only add users and not groups in O365.

    Be great if this option could return in O365.

    Many thanks

    Simon Whittington supported this idea  · 
  3. 2,795 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    233 comments  ·  Office 365 Admin » Exchange Admin  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Simon Whittington supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Simon Whittington commented  · 

    Yes, we have separate tenancies for Office 365 and Dynamics and it gives us such a headache. Multiple logons mean we have to use different browsers to prevent authentication issues, surely this can be fixed one day please?

Feedback and Knowledge Base